Vakantiehuis Makkum

De Mokselbank

Interieur

Het interieur van de Mokselbank biedt ruimte aan maximaal 6 personen. Recent zijn de keuken en meubels vernieuwd. De keuken is ondermeer voorzien van vaatwasser en magnetron.


Gasten kunnen tevens gebruik maken van Internet/WIFI en TV met satellietontvanger.


Naast de woonkamer met open keuken zijn er twee 2-persoons slaapkamers op de begane grond en een ruime badkamer met douchecel, 2 wastafels en toilet.


Op de bovenverdieping zijn nog eens twee vaste slaapplaatsen aanwezig alsmede een speel- en "chill"ruimte voor kinderen.
Exterieur

Het vakantiehuis is gelegen op recreatiepark De Holle Poarte, maar staat op prive-terrein samen met circa 25 andere voornamelijk rietgedekte huizen.

Parkeren kan op de eigen parkeerplaats op circa 100 meter lopen. Op het prive-terrein zijn motorvoertuigen niet toegestaan.

Eind jaren '90 is de woning uitgebreid met een achtervleugel en een bovenverdieping. De woning is geschikt voor 6 personen. De vrijstaande berging biedt ondermeer ruimte aan fietsen en surfmateriaal.

In 2011 is de woning voorzien van een nieuw rieten dak. In 2014 zijn het terras en het windscherm geheel vernieuwd. Vanaf 2017 is het meubilair buiten en binnen vernieuwd en is de CV-installatie vervangen (2018).